Pre-order

De shirt stay van het moment

De Uncrawl shirt stay is een ‘one of a kind’ shirt stay die u nergens anders op de markt zal vinden. In tegenstelling tot andere shirt stays hoeft u bij Uncrawl nooit meer iets extra’s aan te doen om uw overhemd in uw broek te houden. Uncrawl heeft er namelijk voor gekozen om het over een totaal ander boeg te gooien. De Uncrawl shirt stay is voor optimaal comfort en gemak, verwerkt in een boxershort. 

De functie van onze shirt stay is het ten alle tijden strak in de broek houden van uw overhemd. Hierdoor zal u zich geen zorgen meer hoeven te maken over uw verschijning, zodat u zich optimaal kan focussen op wat u echt wil bereiken!

Hoe werkt het?
De Uncrawl shirt stay zal uw overhemd in de broek houden middels een dubbele rand aan de bovenkant van de boxershort. In deze dubbele rand zit een speciale anti slip laag die uw overhemd netjes op zijn plek houd. Door deze dubbele rand hoeft u uw overhemd ook niet echt in uw onderbroek te stoppen. Dit is voor veel mannen een no-go vanwege comfort en hygiëne. 

 

Pre-order

Nu van €34,95 voor maar €24,95!

Let op! De shirt stay op de afbeelding heeft lange pijpen, de pre-order versie heeft korte pijpen.

Vanwege de huidige impact van het Corona virus is er nog geen specifieke levertijd bekend. Daarom is besloten dat u nog niet meteen hoeft te betalen, wanneer u de pre-order verstuurt. De betaling zal geschieden wanneer de levertijd bekend is, hierover houden wij u op de hoogte.

Algemene voorwaarden

Kwaliteit

Uncrawl streeft met zijn producten naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Comfort

Onze shirt stays worden gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan.

Duurzaamheid

Onze producten gaan lang mee en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Uniek

Uncrawl heeft een uniek design dat uw overhemd strak in uw broek houdt.

Blijf op de hoogte en volg ons!